top of page
FOTO-RomiVosters-2.jpg

Diensten

Wat kan FlamINGE voor je doen? 

  • Copywriting & Communicatie

  • (Social Media) Training 

  • Events & Freelance Support

Copywriting & Communicatie

Heb jij een boodschap in je hoofd, maar krijg je die niet op papier? Dan help ik je graag. Vertel me jouw idee en ik zet het voor je om in een wervende tekst, klaar en helder, voor je doelgroep. 

Denk hierbij aan long SEO copywriting voor websites en brand books, short copy voor socials of boeiende interviews & artikels voor offline media. Maar evengoed voor slogans mag je bij me aankloppen.

 

**Staat je tekst al op papier, maar ben je niet helemaal zeker over het taalgebruik? FlamINGE zorgt voor revisie op spelling, grammatica en stijl.

(Social Media) Training

Zelf aan de slag met social media? Je eigen website updaten? Dat kan. FlamINGE helpt je graag op weg met tips & tricks. In een training op maat gaan we aan de slag met contentcreatie & tone of voice en leg ik je uit hoe je die kan bewaken in je on- en offline communicatie. 

Events & Freelance Support

Sport- of klantenevent gepland?

Vakbeurs op de agenda?

Een online event hosten?

Of zelfs een video inspreken?

Uiteraard wil je je publiek professioneel te woord staan. Reken dan op FlamINGE. Van ontvangst tot begeleiding, we’ve got you covered. En dat kan zowel voor als achter de schermen, in het Nederlands & het Engels.

Boomt je business hard of viel een collega onverwacht uit en heb je plots handen te kort? FlamINGE bellen! Want ook voor tijdelijke opdrachten help ik je MarCom afdeling met volle goesting uit de nood.

Jij wil flamboyante, energieke communicatie? 

bottom of page